Mobiel led beeldscherm huren / verhuur

Mobiel led beeldscherm huren kan bij ons voor een bedrijfsopening, beurspresentatie, concert, evenement, outdoor activiteit of productlancering.

Mobiel led beeldscherm huren voor een Bedrijfsopening

Organiseer je een bedrijfsopening van een nieuw bedrijf en wil je een mobiel ledscherm huren? Onze grote beeldschermen zijn geschikt voor een bedrijfsopening die zowel binnen als buiten gevierd kan worden. De ledschermen zijn weerbestendig en zeer helder, ook bij nat weer prima buiten te gebruiken. Onze ledschermen zijn binnen 1 dag leverbaar. Op de ledschermen kunnen diverse type media worden afgespeeld, zoals foto, presentaties en video.

> Mobiel led beeldscherm huren voor een bedrijfsopening

Mobiel led beeldscherm huren voor een Beurs

Sta je met je bedrijf op de beurs en wil je een prachtige visuele indruk maken met een mobiel ledscherm? Wij hebben veel ervaring met het plaatsen van grote led beeldschermen op beurspresentaties. Zo hebben onze schermen al voor tientallen bedrijven gestaan op beurzen als de Jaarbeurs Utrecht en het WTC Expo. Onze ledschermen kunnen we binnen 10 minuten plaatsen waardoor we weinig tot last zijn bij andere beursbezoekers en standhouders.

> Mobiel led beeldscherm huren voor een Beurs

Mobiel led beeldscherm huren voor een Concert

Organiseer je een concert en wil je een indrukwekkende show geven aan je publiek? Huur een mobiel ledscherm bij MHB Event Facilities. Wij hebben veel ervaring met het plaatsen van mobiele schermen bij grote en kleinere concerten. Zowel binnen als buiten locaties. Onze ledschermen zijn 8.3 m2 en 10m2 waardoor vrijwel het hele publiek kan zien wat er op het scherm gepresenteerd wordt. De beeldschermen staan op een draaiende poot, waardoor ze in iedere hoek geplaatst kunnen worden zonder de base van het scherm zelf te hoeven draaien.

> Mobiel led beeldscherm huren voor een Concert

Mobiel led beeldscherm huren voor een Evenement

Onze mobiele ledschermen zijn uitermate geschikt voor een evenement. Doordat onze beeldschermen volledig weerbestendig zijn, kunnen deze zowel buiten als binnen geplaatst worden. De mobiele schermen zijn voorzien van een extra brede en zware basis, zodat deze niet omwaaien bij harde wind. Zo staan onze ledschermen bijvoorbeeld bij het Top 2000 café.

> Mobiel led beeldscherm huren voor een Evenement

Mobiel led beeldscherm huren voor een Outdoor activiteit

Ben je bezig met het organiseren van een outdoor evenement? Huur dan een mobiel outdoor ledscherm via MHB Event Facilities. Zo kun je een ledscherm gebruiken voor een festival, Sinterklaas activiteiten, de kerstdagen, markten, Oud & Nieuw, Pinksteren, Wielerevenementen, etc. De ledschermen van MHB Event Facilities zijn waterdicht en bestendig tegen harde wind. Door het grote oppervlak van de schermen kunnen voorbijgangers het beeld van meer dan 30 meter af goed zien.

> Mobiel led beeldscherm huren voor een Outdoor activiteit

Mobiel led beeldscherm huren voor een Productlancering

Heb je een nieuw product en wil je deze op een flitsende manier presenteren? Maak gebruik van een ledscherm van MHB Event Facilities. Met een groot mobiel beeldscherm wordt je productlancering een waar feest! Potentiële klanten zullen een goede indruk krijgen en veel zullen een aanvraag doen om meer informatie te krijgen.

> Mobiel led beeldscherm huren voor een Productlancering

Heb je interesse in een mobiel ledscherm? Neem dan vrijblijvend contact op met onze collega Marten Beeksma.