Mobiel led beeldscherm huren Bedrijfsopening

Organiseer je een bedrijfsopening?

Organiseer je een bedrijfsopening van een nieuw bedrijf en wil je een mobiel ledscherm huren? Onze grote beeldschermen zijn geschikt voor een bedrijfsopening die zowel binnen als buiten gevierd kan worden. De ledschermen zijn weerbestendig en zeer helder, ook in een vochtige of frisse buiten omgeving. Onze ledschermen zijn binnen 1 dag leverbaar. Op de ledschermen kunnen diverse type media worden afgespeeld, zoals foto, presentaties en video.

Groot ledscherm huren voor een bedrijfsopening in je regio

We zijn voornamelijk actief bij evenementen in Leeuwarden, Drachten, Heerenveen, Sneek, Franeker, Harlingen, Dokkum, Groningen, Almere, Lelystad, Emmeloord en Zwolle. Maar onze mobiele ledschermen zijn door het hele land leverbaar.

Groot ledscherm voor je bedrijfsopening aangevraagd, en nu?

Als je eenmaal besteld hebt zijn er door onze flexibele planning een heleboel dingen mogelijk. Zo kun je de mobiele ledschermen zelf komen ophalen, of je kunt ze laten bezorgen. Wij hebben namelijk onze eigen transportservice en daardoor kunnen we adequaat handelen op bijvoorbeeld last minute orders of wijzigingen. Zelfs dan kunt u 24/7 op ons rekenen.

Specificaties van onze grote ledschermen

Onze mobiele ledschermen zijn water & wind proof, geschikt voor diverse multimedia zoals foto’s tekst video’s en hebben de wow-factor. Je trekt gegarandeerd de aandacht met zo’n kwalitatief ledscherm op je evenement.

Het 8,3m2 mobiele ledscherm heeft een schermafmeting van 384 x 216 cm. Het 10m2 mobiele ledscherm heeft een schermafmeting van 400 x 250 cm. Het ledscherm is van hoge kwaliteit, zeer gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk geprijsd. Het scherm is voorzien van een eenvoudig bedieningspaneel. Signaal kan onder andere aangeleverd worden door HDMI, SDI, VGA of USB. Door middel van een ingebouwde mediaplayer speelt het scherm automatisch filmbestanden af van een USB stick.

Bestel nu