Mobiel led beeldscherm huren Beurs

Sta je met je bedrijf op de beurs en wil je een prachtige visuele indruk maken met een mobiel ledscherm? Wij hebben veel ervaring met het plaatsen van grote led beeldschermen op beurspresentaties. Zo hebben onze schermen al voor tientallen bedrijven gestaan op beurzen als de Jaarbeurs Utrecht en het WTC Expo. Onze ledschermen kunnen we binnen 10 minuten opzetten waardoor we weinig tot last zijn bij andere beursbezoekers en standhouders.

Groot ledscherm huren voor een beurs in je regio

We zijn voornamelijk actief bij evenementen in Leeuwarden, Drachten, Heerenveen, Sneek, Franeker, Harlingen, Dokkum, Groningen, Almere, Lelystad, Emmeloord en Zwolle. Maar onze mobiele ledschermen zijn door het hele land leverbaar.

Groot ledscherm voor je beurs aangevraagd, en nu?

Als je eenmaal besteld hebt zijn er door onze flexibele planning een heleboel dingen mogelijk. Zo kun je de mobiele ledschermen zelf komen ophalen, of je kunt ze laten bezorgen. Wij hebben namelijk onze eigen transportservice en daardoor kunnen we adequaat handelen op bijvoorbeeld last minute orders of wijzigingen. Zelfs dan kunt u 24/7 op ons rekenen.

Specificaties van onze grote ledschermen

Onze mobiele ledschermen zijn water & wind proof, geschikt voor diverse multimedia zoals foto’s tekst video’s en hebben de wow-factor. Je trekt gegarandeerd de aandacht met zo’n kwalitatief ledscherm op je evenement.

Het 8,3m2 mobiele ledscherm heeft een schermafmeting van 384 x 216 cm. Het 10m2 mobiele ledscherm heeft een schermafmeting van 400 x 250 cm. Het ledscherm is van hoge kwaliteit, zeer gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk geprijsd. Het scherm is voorzien van een eenvoudig bedieningspaneel. Signaal kan onder andere aangeleverd worden door HDMI, SDI, VGA of USB. Door middel van een ingebouwde mediaplayer speelt het scherm automatisch filmbestanden af van een USB stick.

Bestel nu