Mobiel led beeldscherm huren Concert

Organiseer je een concert?

Organiseer je een concert en wil je een indrukwekkende show geven aan je publiek? Huur een mobiel ledscherm bij MHB Event Facilities. Wij hebben veel ervaring met het plaatsen van mobiele schermen bij grote en kleinere concerten. Zowel binnen als buiten locaties. Onze ledschermen zijn 8.3 m2 en 10m2 waardoor vrijwel het hele publiek kan zien wat er op het scherm gepresenteerd wordt. De beeldschermen staan op een draaiende poot, waardoor ze in iedere hoek geplaatst kunnen worden zonder de voet zelf te hoeven draaien.

Groot ledscherm huren voor een concert in je regio

We zijn voornamelijk actief in Leeuwarden, Drachten, Heerenveen, Sneek, Franeker, Harlingen, Dokkum, Groningen, Almere, Lelystad Emmeloord en Zwolle. Maar onze mobiele ledschermen zijn door het hele land leverbaar.

 

Groot ledscherm voor je concert aangevraagd, en nu?

Als je eenmaal besteld hebt zijn er door onze flexibele planning een heleboel dingen mogelijk. Zo kun je de mobiele ledschermen zelf komen ophalen, of je kunt ze laten bezorgen. Wij hebben namelijk onze eigen transportservice en daardoor kunnen we adequaat handelen op bijvoorbeeld last minute orders of wijzigingen. Zelfs dan kunt u 24/7 op ons rekenen.

Specificaties van onze grote ledschermen

Onze mobiele ledschermen zijn water & wind proof, geschikt voor diverse multimedia zoals foto’s tekst video’s en hebben de wow-factor. Je trekt gegarandeerd de aandacht met zo’n kwalitatief ledscherm op je evenement.

Het 8,3m2 mobiele ledscherm heeft een schermafmeting van 384 x 216 cm. Het 10m2 mobiele ledscherm heeft een schermafmeting van 400 x 250 cm. Het ledscherm is van hoge kwaliteit, zeer gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk geprijsd. Het scherm is voorzien van een eenvoudig bedieningspaneel. Signaal kan onder andere aangeleverd worden door HDMI, SDI, VGA of USB. Door middel van een ingebouwde mediaplayer speelt het scherm automatisch filmbestanden af van een USB stick.

Bestel nu