Leeuwarden

Ledscherm huren voor een bedrijfsopening in Leeuwarden?

Organiseer je een bedrijfsopening van een nieuw bedrijf in Leeuwarden en wil je een mobiel ledscherm huren? Onze grote beeldschermen zijn geschikt voor een bedrijfsopening die zowel binnen als buiten gevierd kan worden. De ledschermen zijn weerbestendig en zeer helder, ook in een vochtige of frisse buiten omgeving. Onze ledschermen zijn binnen 1 dag leverbaar. Op de ledschermen kunnen diverse type media worden afgespeeld, zoals foto, presentaties en video.

Mobiel led beeldscherm huren voor een beurs nabij Leeuwarden?

Sta je met je bedrijf op de beurs en wil je een prachtige visuele indruk maken met een mobiel ledscherm? Wij hebben veel ervaring met het plaatsen van grote led beeldschermen op beurspresentaties. Zo hebben onze schermen al voor tientallen bedrijven gestaan op beurzen als de Jaarbeurs Utrecht en het WTC Expo. Onze ledschermen kunnen we binnen 10 minuten opzetten waardoor we weinig tot last zijn bij andere beursbezoekers en standhouders.

Organiseer je een concert in Leeuwarden?

Organiseer je een concert in Leeuwarden en wil je een indrukwekkende show geven aan je publiek? Huur een mobiel ledscherm bij MHB Event Facilities. Wij hebben veel ervaring met het plaatsen van mobiele schermen bij grote en kleinere concerten. Zowel binnen als buiten locaties. Onze ledschermen zijn 8.3 m2 en 10m2 waardoor vrijwel het hele publiek kan zien wat er op het scherm gepresenteerd wordt. De beeldschermen staan op een draaiende poot, waardoor ze in iedere hoek geplaatst kunnen worden zonder de voet zelf te hoeven draaien.

Mobiel led beeldscherm huren voor een evenement in Leeuwarden

Onze mobiele ledschermen zijn uitermate geschikt voor een evenement in Leeuwarden. Doordat onze beeldschermen volledig weerbestendig zijn, kunnen deze zowel buiten als binnen geplaatst worden. De mobiele wagens zijn voorzien van een extra brede en zware basis, zodat deze niet omwaaien bij harde wind. Zo staan onze ledschermen bijvoorbeeld bij de Fietselfstedentocht.

Outdoor led beeldscherm huren nabij Leeuwarden

Onze outdoor mobiele ledschermen zijn uitermate geschikt voor activiteiten met veel publiek. Door het oppervlak van 8.3m2 of 10m2 kunnen grote groepen mensen de boodschap op het outdoor ledscherm bekijken. Doordat onze beeldschermen volledig weerbestendig zijn, kunnen deze zowel buiten als binnen geplaatst worden. De mobiele wagens zijn voorzien van een extra brede en zware basis, zodat deze niet omwaaien bij harde wind.

Mobiel led beeldscherm huren voor een productlancering in Leeuwarden

Heb je een nieuw product en wil je deze op een flitsende manier presenteren in Leeuwarden? Maak gebruik van een ledscherm van MHB Event Facilities. Met een groot mobiel beeldscherm wordt je productlancering een waar feest! Potentiƫle klanten zullen een goede indruk krijgen en veel zullen een aanvraag doen om meer informatie te krijgen.

Prijzen, kosten, tarieven voor het huren van een ledscherm in Leeuwarden

Op deze pagina vind je de prijzen voor het huren van een ledscherm. Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.