Top 2000 café

In opdracht voor Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum is er een mobiel ledscherm geplaatst tijdens de top 2000 in de laatste week van 2017. De live beelden van het Top 2000 café werden getoond op het scherm buiten op het plein.  

Nieuw 10 m2 scherm

Vanaf 1 december 2017 verhuurd MHB Event Facilities ook mobiele ledschermen van 10 m2 met een pixelpitch van maar liefst 4.8 mm. Dit scherm is maar liefst 1,7 m2 groter dan de bestaande 8,3 m2 schermen en 4 x zo scherp. Het grote scherm heeft een haarscherp beeld en is het daarom ook uitermate geschikt voor o.a. Powerpoints.    

Friese Ballonfeesten Joure

In opdracht van de Friese Ballonfeesten hebben wij 2 mobiele ledschermen geplaatst. De schermen worden ingezet om live beelden te laten zien van de activiteiten en bieden ruimte voor reclame uitingen van alle sponsoren.

Opening 5G Lab

In opdracht van Addlight heeft MHB Event Facilities een mobiel scherm geplaatst tijdens de opening van het 5G LAB in Groningen. MHB faciliteerde ook een videotechnicus om te de video switcher te bedienen.

Concert Pura Vida

Tijdens het concert van Pura Vida in blauwe stad hebben we 2 mobiele schermen geplaatst waar live beelden van het concert op getoond werden.Een mooi project op een prachtige locatie.

Fietselfstedentocht

Tijdens de Fietselfstedentocht heeft MHB 2 mobiele ledschermen geleverd. 1 scherm is voorzien van een draadloze internetverbinding met een live infofeed. Het andere mobiele ledscherm is geplaatst bij de finish, hier worden live beelden op getoond. MHB heeft tevens alle cameratechniek geleverd.

Loop Leeuwarden

Bij de 11e editie van Loop Leeuwarden heeft MHB 2 mobiele ledschermen geplaatst. Op beide schermen werden live beelden getoond vanuit meerdere cameraposities en een camerahelikopter. Een grote toegevoegde waarde voor het event omdat de toeschouwers nu beelden van de hele route konden zien.

Opening MST

Tijdens de officiële opening van het nieuwe Medisch Spectrum Twente heeft MHB Event Facilities een mobiel scherm geplaatst inclusief camera’s en videoregie.

Corporate event Delfzijl

Tijdens een corporate event midden in de winter aan de zee bij Delfzijl heeft MHB een mobiel scherm geplaatst. De mast van het scherm kan zo hoog gezet worden dat het scherm achter een zeecontainer geplaatst kon worden.

Herdenking 4 mei

Tijdens de nationale herdenking op 4 mei heeft MHB een mobiel ledscherm gefaciliteerd in Groningen, Westerbork en in Leeuwarden. Een bijzonder project om aan mee te werken.